Celoroční motivační hra byla slavnostně zahájena dne 6. 10. 2021 za účasti všech pedagogických pracovníků našeho zařízení. Každý rok se s dětmi vydávám na dobrodružnou cestu. Jednou jako piráti, pak zase jako horolezci. Letos bude naše putování spojeno se zvířaty. Děti toho o nich spoustu ví a velmi rády se dozvědí i nové a zajímavé informace. Naše putování bude trvat celý školní rok, budeme se učit spolupracovat a samozřejmě se dozvíme spoustu zajímavého. Po celý školní rok mohou děti sbírat body za dobré chování, snahu nejen při vyučování, ale i na výchově a získávat různé odměny. Za porušení pravidel hry budou dětem naopak body odebrány. Záleží jen na nich, jak se budou snažit.

 Cílem celoroční motivační hry je pozitivně ovlivnit dění ve třídě (zlepšit motivaci k práci ve škole), doma, na rodinné skupině, posilovat a rozvíjet zdravé sociální vztahy mezi dětmi. Herní aktivita podporuje pocity sounáležitosti, bezpečí, ochotu pomáhat, spolupracovat, řešit konflikty a respektovat ostatní.

Hra bude slavnostně ukončena dne 29. 6. 2022 celodenní soutěží pro děti i dospěláky. Bude to skvělé zakončení školního roku 2021/2022.

                                                                                                Mgr. Olga Kaplová